Logo Uden
Ontw-best. 2 woningen Lagenheuvelstraat, Volkel en ontw-omgevingsverg. voor bouwen van 2 woningen incl. bijgebouwen, Uden

Wet ruimtelijke ordening

Ontwerpbestemmingsplan en ontwerp-omgevingsvergunningen ‘Twee woningen Lagenheuvelstraat, Volkel ter inzage (NL.IMRO.0856.BPLagenheuvelstr-ON01)

Bekendmaking

Burgemeester en wethouders van Uden maken bekend dat zij hebben besloten de Coördinatieverordening Wro Uden 2013 toe te passen ten behoeve van het realiseren van twee woningen op een perceel aan de Lagenheuvelstraat te Volkel. Hiertoe worden met ingang van donderdag 8 mei 2014 zowel het ontwerpbestemmingsplan ‘Twee woningen Lagenheuvelstraat, Volkel, als de bijbehorende ontwerp-omgevingsvergunningen, gedurende 6 weken ter inzage gelegd, met de mogelijkheid voor een ieder om hierop met een zienswijze te reageren.

Het bestemmingsplan biedt het juridisch-planologisch kader voor het realiseren van twee woningen inclusief bijgebouwen op het perceel aan de Lagenheuvelstraat. Bij één woning wordt in het bijgebouw een kantoor aan huis gerealiseerd. Daarnaast worden twee omgevingsvergunningen in procedure gebracht voor het bouwen van de twee woningen en de bijgebouwen.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerp-omgevingsvergunningen liggen ter inzage tijdens de openingstijden bij de centrale balie van de afdeling Publiekszaken op het Gemeentehuis, Markt 145. De documenten zijn ook digitaal raadpleegbaar via de website van de gemeente Uden, via www.uden.nl, onder Wonen en leven/projecten. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Indienen zienswijzen

Tot en met 18 juni 2014 kan een ieder, naar keuze mondeling of schriftelijk, een zienswijze indienen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerp-omgevingsvergunningen. De zienswijzen moeten worden gericht aan de Gemeenteraad, Postbus 83, 5400 AB Uden. Neem voor het indienen van een mondelinge zienswijze contact op met de behandelende ambtenaar.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelende ambtenaar, bereikbaar op telefoonnummer 14 0413.

Naar boven