Logo LeerdamKennisgeving vaststelling Uitwerkingsplan Broekgraaf, fase 1, Leerdam

Ter inzage

Burgemeester en wethouders van Leerdam maken bekend dat zij het uitwerkingplan Broekgraaf fase 1 op 18 maart 2014 hebben vastgesteld. Dit Uitwerkingsplan Broekgraaf fase 1 ligt inclusief de bijbehorende stukken met ingang van 1 mei 2014  gedurende een periode van zes weken ter inzage in het gemeentehuis aan het Dokter Reilinghplein 1, 4141 DA Leerdam (geopend maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur, dinsdagavond van 16.00 tot 19.30 uur en op afspraak van 13.00 tot 17.00 uur).

Het vastgestelde uitwerkingsplan kunt u ook raadplegen op www.ruimtelijkeplannnen.nl en is tevens digitaal beschikbaar op de gemeentelijke internetsite www.leerdam.nl onder bekendmakingen en op het gemeentelijk elektronisch blad.

Het plangebied maakt onderdeel uit van het plangebied Broekgraaf en ligt globaal gezien tussen de watergang Broekgraaf, het sportcomplex van Leerdam Sport en het bosje van het Zuid Hollands Landschap aan de Koenderseweg. Het plan maakt de bouw mogelijk van circa 170 woningen met bijbehorende parkeervoorzieningen, wegen en watervoorzieningen.

 

Geen zienswijzen tegen het ontwerp

Het ontwerp Uitwerkingsplan Broekgraaf fase 1 heeft met ingang van 28 november 2013 gedurende 6 weken ter inzage gelegen. Er zijn gedurende de inzage termijn geen zienswijzen ingediend.

Beroepsprocedure

Binnen de termijn van zes weken met ingang van de dag na deze publicatie kan beroep tegen het raadsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage door: - belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend; - belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze hebben kunnen indienen.

Tevens kunnen, in geval van onverwijlde spoed, voornoemde belanghebbenden tijdens de beroepstermijn de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overlegd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw A.W.M. van den Dungen, tel. 0345-636199.

Leerdam, 1 mei 2014

Naar boven