Logo Gennep
Ontwerp-bestemmingsplan ‘Nijmeegseweg nabij 13C’, Gennep

Ontwerp-bestemmingsplan

Aan de gemeente Gennep is verzocht om medewerking aan de bouw van een vrijstaande woning op het zuidelijke gedeelte van het plaatselijk bekende perceel Nijmeegseweg 13C te Gennep. De bouw van deze woning is niet mogelijk op basis van het ter plekke vigerende bestemmingsplan “Kern Ottersum 2011”, maar past wel binnen het beleid ten aanzien van particuliere woningbouw op inbreidingslocaties, zoals vastgesteld door de gemeenteraad op 29 oktober 2012. Op basis van dit beleid heeft de gemeente Gennep medewerking toegezegd aan de bouw van de vrijstaande woning en heeft daartoe voor de betreffende bouwlocatie een ontwerp-bestemmingsplan opgesteld.

Inzage en zienswijzen

Het ontwerp-bestemmingsplan “Nijmeegseweg nabij 13C Gennep” ligt met ingang van donderdag 1 mei 2014 voor een ieder ter inzage:

Gedurende de periode van ter inzage legging (dus tot en met woensdag 11 juni 2014) kan een ieder een zienswijze indienen over het ontwerp-bestemmingsplan. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan de gemeenteraad van Gennep, t.a.v. Burgemeester en Wethouders, Postbus 9003, 6590 HD Gennep, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp-bestemmingsplan Nijmeegseweg nabij 13C Gennep’. Het is ook mogelijk om mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor kunt u een afspraak maken op telefoonnummer (0485) 494141. Het is niet mogelijk om via elektronische weg (e-mail) een zienswijze in te dienen.

Gennep, 30 april 2014

Burgemeester en wethouders van Gennep.

Naar boven