Logo Vaals
Aangepast ontwerpbestemmingsplan ‘Koningin Julianaplein en omgeving 2014’, Vaals

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vaals maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat een ontwerpbestemmingsplan is opgesteld als herziening van het 25 februari 2013 gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Koningin Julianaplein en omgeving.

Deze herziening is opgesteld om de definitieve ontwerpen van zowel gebouwen als openbare ruimte planologisch mogelijk te maken.

Aanpassing: het direct mogelijk maken van horeca categorie 4 op de verdiepingen van bouwblok C (artikel 3 lid 3.1.1 sub c onder 2) komt te vervallen. Om toekomstige toepassing van horeca categorie 4 op de verdiepingen van bouwblok C mogelijk te maken, wordt (in artikel 3 lid 3.5.2) een wijzigingsbevoegdheid opgenomen.

Inzage:

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 25 april 2014 voor een duur van 6 weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 – 16:00 uur. Op andere dan genoemde tijden kan inzage plaatsvinden op afspraak met de afdeling Ruimte cluster VROM. Tevens kunt u de bescheiden raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0981.BPKJP2014-ON01).

Zienswijze:

Gedurende de terinzagelegging kunt u ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken een schriftelijke zienswijze sturen naar de gemeente Vaals, t.a.v. de afdeling Ruimte, postbus 450, 6290 AL Vaals, onder vermelding van “zienswijze ontwerpbestemmingsplan “Koningin Julianaplein en omgeving 2014”.

Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u contact opnemen met de heer R. Bouman afdeling Ruimte, cluster VROM via telefoonnummer 043-3068555.

Naar boven