Logo BussumOmgevingsvergunning met planologische afwijking Openbaar Gebied te Bussum

Burgemeester en wethouders van Bussum maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en artikel 3.12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het tijdelijk in gebruik nemen van het speelveld als werkterrein ten behoeve van de uitvoering van de werkzaamheden in het openbaar gebied, Westereng Deelplan 3 in Bussum.

Omgevingsvergunning

Het gaat om een tijdelijke omgevingsvergunning voor de activiteit planologische afwijking.

De ontwerp-omgevingsvergunning heeft, met bijbehorende stukken, ter inzage gelegen van 6 februari 2014 tot 20 maart 2014. Gedurende deze periode is er één zienswijze naar voren gebracht.

Besloten is de gevraagde vergunning te verlenen. De verzenddatum van de vergunning is 17 april 2014. De vergunning is verleend met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3˚ van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. De vergunning is geldig tot 1 januari 2016.

Ter inzage

Vanaf 18 april 2014 ligt de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ter inzage.

U kunt de omgevingsvergunning inzien:

  • 1.op het gemeentehuis bij de balie van de afdeling Vergunningen en Handhaving, geopend op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur, Brinklaan 35 in Bussum;

  • 2.via de website www.bussum.nl, zoeken onder ‘Plannen en projecten’;

  • 3.via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0381.OVB00120130970-va01)

Beroep

Tegen de omgevingsvergunning kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de dag waarop het besluit bekend is gemaakt aan de aanvrager beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Midden Nederland, sector bestuursrecht, postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Beroep is alleen mogelijk voor belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit, of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan.

De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Naast het instellen van beroep is het, in spoedeisende gevallen, mogelijk om een verzoek om voorlopige voorziening aan te vragen bij de voorzieningenrechter van de bij de Rechtbank Midden Nederland, sector bestuursrecht. Aan deze procedure zijn griffiekosten verbonden. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover door de Voorzieningenrechter een beslissing is genomen.

Bussum, 23 april 2014

Naar boven