Logo Heerlen
Bestemmingsplan Heerlerheide Zuid, Heerlen

Burgemeester en wethouders van Heerlen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 24 april 2014, gedurende een termijn van zes weken, het ontwerp van het bestemmingsplan Heerlerheide Zuid zoals vervat in de bij dit besluit behorende verbeelding, regels, toelichting en ondergrond (met identificatienummer NL.IMRO.0917.BP020300W000001-0301) voor een ieder ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan Heerlerheide Zuid is een beheerplan, waarbij de nadruk ligt op het vastleggen van de bestaande situatie. Het plangebied wordt globaal als volgt begrensd. Aan de noordzijde wordt het plangebied begrensd door de Rennemigstraat. De oostelijke begrenzing van het plangebied wordt gevormd door de Bokstraat, de achterperceelsgrenzen van de percelen aan de Schelsberg en de Huyn van Rodenbroeckstraat, en enkele agrarische percelen. De zuidelijke en westelijke grens van het plangebied bestaat uit een deel van de Binnenring van Heerlen, namelijk de Euregioweg en de Beersdalweg. De Terhoevenderweg, tussen de Beersdalweg en Rennemigstraat, sluit tot slot aan de westzijde het plangebied.

Het bestemmingsplan ligt gedurende zes weken ter inzage bij de informatiebalie in de Publiekshal in het Stadhuis van de gemeente Heerlen, Geleenstraat 27, op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 14.00 uur en op donderdag van 8.30 tot 20.00 uur.

Het bestemmingsplan kan tevens, gedurende de periode van terinzagelegging, digitaal worden ingezien via de gemeentelijke website, via de pagina www.ruimtelijkeplannen.heerlen.nl of via het landelijke portaal www.ruimtelijkeplannen.nl.

Een ieder kan gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken schriftelijk dan wel mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerp van het bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Heerlen. Het is niet mogelijk om digitaal een zienswijze in te dienen.

Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de raad van de gemeente Heerlen, ter attentie van de afdeling Stadsplanning, onder vermelding van zaaknummer Z-14045488, Postbus 1, 6400 AA te Heerlen.

Mondelinge zienswijzen kunnen, op afspraak met de heer M. van Kan, worden ingebracht. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via telefoonnummer 14 045.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de heer M. van Kan of de heer B. Oerlemans van de afdeling Stadsplanning.

Naar boven