Logo LeekVastgesteld afwijkingsbesluit omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op basis van artikel 2.12 lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een projectafwijkingsbesluit en een omgevingsvergunning verleend hebben voor het bouwen van zorgwoningen en het inrichten van bijbehorende terreinen en wegen ter plaatse van Spant 1, 9356 EA Tolbert.

Het projectafwijkingsbesluit is digitaal te raadplegen via de website van de gemeente (www.leek.nl) en op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0022.PBTB14sintma-VA01).

Het besluit van de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen vanaf 24 april 2014 gedurende zes weken ter inzage tijdens openingstijden van het gemeentehuis bij het Klantcontactcentrum.

Beroep kan worden ingesteld door binnen de beroepstermijn een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift in te dienen bij de rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Een vastgesteld plan treedt in werking na het verstrijken van de beroepstermijn. Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het vastgestelde plan niet. Wel is het gedurende de beroepstermijn mogelijk de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak schriftelijk te verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen tegen het vastgestelde plan. Indien een dergelijk verzoek is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven