Logo Haren
Omgevingsvergunning verleend Rijksstraatweg 207, Haren

Het college van burgemeester en wethouders van Haren maakt bekend dat zij een omgevingsvergunning heeft verleend met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor het project: oprichten van een kantoorgebouw met (daarboven) twee appartementen op het perceel Rijksstraatweg 207 te Haren. De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt tot de beroepstermijn is verstreken tijdens openingstijden ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 10, 9751 AN te Haren.

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan een belanghebbende die tegen het ontwerpbesluit een zienswijze heeft ingediend binnen zes weken nadat de beschikking is verzonden (10 april 2014) een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Dit geldt ook voor degene die redelijkerwijs niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingediend. Degene die een beroepschrift heeft ingediend en tevens van mening is dat spoed is vereist, kan een voorlopige voorziening (schorsing) vragen aan de Voorzieningenrechter van deze Rechtbank. Aan het instellen van beroep en/of het vragen om een voorlopige voorziening zijn kosten (griffierecht) verbonden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer C. Kuperus van de afdeling Ontwikkeling, bereikbaar op 050 53 39 911 of gemeente@haren.nl.

Naar boven