Logo Haren
Verlening omgevingsvergunning voor oprichten berging/overkapping Klaverlaan 37 te Haren

Burgemeester en wethouders van Haren maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Het project voorziet in het oprichten van een berging/overkapping op het perceel Klaverlaan 37 te Haren ten behoeve van educatieve doeleinden.

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen tot de beroepstermijn is verstreken tijdens openingstijden ter inzage bij de Balie Publiekszaken van het gemeentehuis, Raadhuisplein 10, 9751 AN te Haren. Tegen het besluit om de omgevingsvergunning te verlenen kan een belanghebbende die tegen het ontwerpbesluit een zienswijze heeft ingediend binnen zes weken na de datum van verzending van dit besluit (14 april 2014) een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord-Nederland. Dit geldt ook voor degene die redelijkerwijs niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingediend.

Tegelijk met of na het indienen van een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland. Een beroepschrift of voorlopige voorziening kunt u richten aan Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, sector bestuursrecht, postbus 150, 9700 AD, Groningen.

Het besluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn of wanneer op een eventueel verzoek om voorlopige voorziening is besloten.

Naar boven