Logo Landerd
Besluit hogere grenswaarde verkeers- en industrielawaai voor de splitsing van de woonboerderij in 2 woningen op het perceel Koekampweg 1, 5374 PD Schaijk, Landerd

De gemeente Landerd heeft besloten om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een vergunning te verlenen voor de splitsing van de woonboerderij Koekampweg 1, 5374 PD Schaijk.

Hogere grenswaarde geluid:

Uit de berekeningen aangaande de geluidsbelasting op de gevel van het bovengenoemde pand blijkt dat niet voldaan wordt aan de wettelijke voorkeurswaarde van 48dB(A). De Wet geluidhinder (Wgh) biedt de mogelijkheid om een hogere waarde vast te stellen. Het college van burgemeester en wethouders heeft van deze mogelijkheid gebruik gemaakt.

Het besluit hogere waarde Wgh en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 17 april 2014 gedurende zes weken op afspraak ter inzage bij de afdeling Ruimte, Kerkstraat 39 te Zeealand.

Belanghebbenden kunnen binnen de gestelde termijn schriftelijk beroep instellen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met een van de medewerkers van de afdeling Ruimte, telefoonnummer 0486-458111.

Het gemeentebestuur van Landerd.

Naar boven