Logo Zeist
Ontwerpwijzigingsplan ‘Kerckebosch’, Zeist

Burgemeester en wethouders van Zeist maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp van het wijzigingsplan “Kerckebosch” met ingang van 17 april 2014 gedurende zes weken ter inzage ligt in de publiekshal aan Het Rond 1 te Zeist.

Het ontwerpwijzigingsplan voorziet in de volgende vier onderdelen:

  • A. Een geringe en plaatselijke verschuiving van de grenzen van de verkeersbestemming ter hoogte van het Christelijk College Zeist;

  • B. een verschuiving van de grenzen van de woonscheggen;

  • C. een verschuiving van de grenzen van het bouwvlak ‘Maatschappelijk’ ten oosten van het Christelijk College Zeist;

  • D. een wijziging van de maatschappelijke bestemming naar wonen ter plaatse van de locatie Damiaanschool (7 vrije kavels voor woningbouw).

U kunt het ontwerpwijzigingsplan digitaal raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website: www.zeist.nl > wonen en leven > plannen en projecten. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0355.BPWKerckebosch-OW01

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zienswijzen over het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, t.a.v. team Vergunningen, Postbus 513, 3700 AM Zeist. Voor mondelinge zienswijzen dient een afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer 14 030. Naast de mogelijkheid om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen, is het ook mogelijk dit digitaal te doen. U kunt hiervoor naar www.zeist.nl/zienswijze.

Naar boven