Logo Alphen aan den Rijn Besluit van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn op grond van artikel 15 Wegenverkeerswet 1994, inhoudende het aanwijzen van twee algemene gehandicaptenparkeerplaatsen nabij de Moskee aan de Vogellaan 89 te Boskoop, conform artikel 15 Wegenverkeerswet 1994.

2014/17591

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn

Overwegingen ten aanzien van het besluit

Wegbeheerders moeten bij het plaatsen of verwijderen van sommige verkeerstekens een verkeersbesluit nemen. In het verkeersbesluit wordt afgewogen waarom verkeerstekens worden geplaatst of verwijderd. Het college besluit tot het aanwijzen van twee algemene gehandicaptenparkeerplaatsen nabij de Moskee aan de Vogellaan 89 te Boskoop.

 

Vertegenwoordigers van de Moskee in Boskoop hebben gevraagd twee algemene gehandicaptenparkeerplaatsen aan te wijzen nabij de ingang van het pand. De Moskee wordt geregeld bezocht door minder validen. Tijdens diensten is de bezetting van het parkeerterrein zodanig dat minder validen niet dicht bij de ingang kunnen parkeren.

Gemeente Alphen aan den Rijn wijst algemene gehandicaptenparkeerplaatsen aan bij openbare voorzieningen zodra daar behoefte aan is. Hierdoor wordt de deelname van minder validen aan het openbaar verkeer gewaarborgd.

BESLUIT

  • het plaatsen van de borden E6 (gehandicaptenparkeerplaats) op twee parkeerplaatsen nabij de Moskee aan de Vogellaan 89 te Boskoop.

Alphen aan den Rijn 9 april 2014

burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn
Namens deze, R. de Jong
Teamleider Beleid & Advies

Mededelingen

Bezwaar- of beroepsclausule

Dit besluit zal door publicatie in de Staatscourant, zie www.officielebekendmakingen.nl, en het Witte Weekblad bekend worden gemaakt. Tevens zal dit besluit ter inzage worden gelegd bij de Informatiebalie in het stadhuis. Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit volgens de artikelen 7:1 en 8:1 van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na de openbare bekendmaking van dit besluit in de Staatscourant, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders, Postbus 13, 2400 AA te Alphen aan den Rijn.

Naar boven