Logo DrutenGemeente Druten: Bekendmaking onttrekken sportpark de Gelenberg aan openbaarheid

Publicatiedatum electronisch weekblad: 16 april 2014

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Druten heeft op 8 april 2014 besloten tot het onttrekken van het sportpark de Gelenberg aan de openbaarheid.

Het onttrekken aan de openbaarheid en de fysieke afsluiting met slagbomen van 00:00-06:00uur wordt gedaan om onbevoegden te kunnen weren, het sociale- en verkeersveiligheidsgevoel te vergroten (subjectief als objectief) en handhavend op te kunnen (laten) treden.

Het besluit met betrekking tot het onttrekken van het sportpark de Gelenberg aan de openbaarheid treedt conform het bepaalde in artikel 142 Gemeentewet in werking op de dag na de datum van deze bekendmaking.

Met ingang van heden ligt het besluit voor een ieder ter inzage gedurende zes weken in het gemeentehuis van Druten en is in te zien als bijlage bij dit deze bekendmaking in de Staascourant.

Belanghebbenden kunnen, tot uiterlijk zes weken na heden, tegen dit besluit schriftelijk bezwaar indienen bij burgemeester en wethouders van Gemeente Druten, Postbus 1, 6650 AA Druten. Zie hiervoor de bezwaarschriftbijsluiter.

Desgewenst kan een kopie van het bovengenoemde besluit tegen betaling van de verschuldigde leges worden verkregen

Naar boven