Logo Amsterdam - Zuid
Ontwerpbeschikking Wabo en ontwerpbeschikking hogere grenswaarden (geluid): Amstelveenseweg 122 (olo104599), Amsterdam – Zuid

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (uitgebreide voorbereidingsprocedure)

Het uitvoeren van de volgende werkzaamheden op het adres Amstelveensweg 122:

  • Het op na sloop van de bestaande bebouwing vrijgekomen terrein oprichten van een woongebouw met 23 appartementen, parkeerkelder een horeca IV gelegenheid.

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid maakt bekend dat zij hiervoor, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor de volgende activiteiten:

  • het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1, onder a, Wabo);

  • het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met planologische regeling (artikel 2.1, lid 1, onder c, Wabo);

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Zuid maakt eveneens bekend dat zij in het kader van genoemd project, gelet op de Wet Geluidhinder, voornemens zijn om hogere grenswaarde (geluid) vast te stellen voor het realiseren van 20 van de 23 woningen ter plaatse van genoemd adres en dat hiervoor een ontwerpbeschikking hogere grenswaarden is opgesteld.

Terinzagelegging

De aanvraag, de ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken, alsmede de ontwerpbeschikking hogere grenswaarden (geluid) liggen met ingang van 13 januari 2014 gedurende zes weken ter inzage bij ons informatiecentrum op het stadsdeelkantoor President Kennedylaan 923 geopend op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. Bovendien is de informatiebalie op donderdagavond tot 20.00 uur open. Genoemde stukken kunnen tevens bekeken worden via onze internetsite www.zuid.amsterdam.nl/publicaties , onder ’Stukken ter inzage’.

Zienswijze

Gedurende genoemde periode kan een ieder een zienswijze kenbaar maken met betrekking tot deze aanvraag schriftelijk of mondeling. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar Stadsdeel Zuid, afdeling Vergunningen, postbus 74019, 1070 BA Amsterdam. Voor uw mondelinge reactie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Vergunningen van Stadsdeel Zuid, via het informatienummer van de Gemeente Amsterdam 14 020.

Amsterdam, 9 januari 2014

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid, P.P.J. Slettenhaar stadsdeelvoorzitter

Y.N. Jakobs wnd. stadsdeelsecretaris

Naar boven