Logo DelfzijlKennisgeving besluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, uitgebreide voorbereidingsprocedure Singel 45 te Delfzijl

Burgemeester en wethouders van Delfzijl hebben in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de omgevingsvergunning verleend voor het veranderen van een kantoorfunctie naar woonfunctie op het adres Singel 45 (begane grond), 9934 BS te Delfzijl bestaande uit het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1, sub a Wabo) en het gebruiken van gronden/bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan (artikel 2.1, lid 1, sub c Wabo).

Ter inzage

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 10 april 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Delfzijl. U kunt hiervoor een afspraak maken bij het Klant Contact Centrum via www.delfzijl.nl, via telefoonnummer 140596 of bij de receptie.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit binnen zes weken na bekendmaking beroep aantekenen bij de Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, postbus 150, 9700 AD Groningen. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. In spoedeisende gevallen kunnen belanghebbenden de voorzieningenrechter verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Dit verzoek kunt u samen met een kopie van uw beroepschrift sturen aan de voorzieningenrechter van de sector Bestuursrecht van de Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

U kunt het beroep- en verzoekschrift ook digitaal indienen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven