Logo Alphen aan den Rijn Besluit van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn op grond van artikel 15 Wegenverkeerswet 1994, inhoudende het instellen van een geslotenverklaring in beide richtingen voor voertuigen, ruiters en geleiders van rij- of trekdieren en vee, met uitzondering van lijnbussen, taxi’s en expeditieverkeer en het instellen van een laad- en losplaats op het Stationsplein conform artikel 15 Wegenverkeerswet 1994.

2014/5876

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn

Overwegingen ten aanzien van het besluit

Wegbeheerders moeten bij het plaatsen of verwijderen van sommige verkeerstekens een verkeersbesluit nemen. In het verkeersbesluit wordt afgewogen waarom verkeerstekens worden geplaatst of verwijderd. Ten behoeve van het nieuwe Busstation op het Stationsplein wordt de toegangsweg naar het station een geslotenverklaring in beide richtingen voor voertuigen, ruiters en geleiders van rij- of trekdieren en vee. Bij de inrit naar het busstation wordt een onderbord geplaatst “met uitzondering van lijnbussen en taxi’s en expeditieverkeer”. Nabij het perron wordt een laad- en losplaats gerealiseerd.

BESLUIT

  • 1.het plaatsen van de borden C1 (gesloten in beide richtingen voor voertuigen, ruiters en geleiders van rij- of trekdieren en vee) met onderbord: met uitzondering van lijnbussen, taxi’s en expeditieverkeer, bij de inrit naar het nieuwe busstation van de Prins Bernhardlaan naar het Stationsplein.

 

  • 1.het plaatsen van de borden C1 (gesloten in beide richtingen voor voertuigen, ruiters en geleiders van rij- of trekdieren en vee) bij de uitrit van het nieuwe busstation van het Stationsplein naar de Prins Bernhardlaan en het Stationsplein.

  •  

    • 1.het plaatsen van bord E7 (Bestemd voor het onmiddellijk laden of lossen van goederen: tevens parkeerverbod voor andere voertuigen) op het busstation nabij het perron.

Alphen aan den Rijn 2 april 2014

burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn
Namens deze, R. de Jong
teamleider Beleid & Advies

Mededelingen

Bezwaar- of beroepsclausule

Dit besluit zal door publicatie bekend worden gemaakt. Tevens zal dit besluit ter inzage worden gelegd. Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit volgens artikel 7:1 en 8:1 van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, Postus 13, 2400 AA ALPHEN AAN DEN RIJN.

Naar boven