Logo Elburg
Exploitatieplan ‘Vossenakker Noord’, Elburg

Terinzagelegging van het ontwerpexploitatieplan ‘Vossenakker Noord’ van de gemeente Elburg en het ontwerpraadsbesluit.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken op grond van het bepaalde in artikel 6.14, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), de ter inzagelegging bekend van het ontwerpexploitatieplan ‘Vossenakker Noord’ van de gemeente Elburg en het ontwerpraadsbesluit tot vaststelling van het exploitatieplan.

Het ontwerpexploitatieplan voorziet in de realisatie van 30 woningen en de daarbij behorende infrastructuur c.a., zoals dat is opgenomen in het ontwerpbestemmingsplan ‘Vossenakker Noord’. Het plangebied wordt globaal omsloten door de Oostelijke Rondweg, de begraafplaats, de Oostendorperstraatweg en het Nuborgh College ‘Oostenlicht’ aan de Kruidenlaan te Elburg/Oostendorp. In het ontwerpexploitatieplan wordt aangegeven op welke wijze en tot welk bedrag kostenverhaal zal plaatsvinden op onder meer eigenaren en beperkt gerechtigden ten behoeve van de ontwikkeling van het exploitatieplangebied.

Met ingang van woensdag 9 april 2014 liggen het ontwerpexploitatieplan c.a. en het ontwerpraadsbesluit gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentekantoor (afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling) en kunnen deze stukken gedurende de bovengenoemde periode worden geraadpleegd via de gemeentelijke website: www.elburg.nl ; onder bekendmakingen; bestemmingsplan. Op de landelijke website kan het ontwerpexploitatieplan worden geraadpleegd onder:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0230.BPVOSAKKERND2013-EPO1

Tegen betaling zijn kopieën of afdrukken van de stukken verkrijgbaar.

Gedurende bovengenoemde termijn van de terinzageligging kan een belanghebbende naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze inzake het ontwerpexploitatieplan c.a. en het ontwerpraadsbesluit naar voren brengen bij de gemeenteraad van Elburg, Postbus 70, 8080 AB Elburg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de heer W. Weessies of de heer A.J. Sinke (tel. 0525-688688) van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Elburg, 8 april 2014.

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven