Logo Gemert-Bakel
Vastgesteld bestemmingsplan Sparrenweg 19 in Gemert, Gemert-Bakel

Burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8. lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 4 april 2013 het bestemmingsplan ‘Sparrenweg 19 in Gemert’ ongewijzigd heeft vastgesteld:

Middels het bestemmingsplan ‘Sparrenweg 19 in Gemert’ wordt het mogelijk gemaakt om na de beëindiging van de intensieve veehouderij op deze locatie, twee Ruimte voor Ruimte woningen te realiseren. Na bevestiging van de provincie Noord Brabant dat aan de regeling Ruimte voor Ruimte wordt voldaan, is het bestemmingsplan vastgesteld.

Stukken in het gemeentehuis inzien

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 15 april 2013 gedurende zes weken in het gemeentehuis ter inzage. Wilt u de stukken in het gemeentehuis inzien? Dit kan als u hiervoor een afspraak maakt. Op www.gemert-bakel.nl maakt u een afspraak op een moment dat het u uitkomt. Beschikt u niet over internet, dan kunt u ons ook bellen.

Stukken digitaal inzien

U kunt de stukken ook digitaal inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep indienen

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan hebben ingediend, kunnen gedurende de termijn van ter inzage legging (beroepstermijn) tegen voornoemd besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor zo ver de gemeenteraad bij de vaststelling wijzigingen heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerp kan iedere belanghebbende hiertegen binnen genoemde termijn schriftelijk beroep instellen bij genoemde Afdeling.

Het beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

Het indienen van een beroep schorst de werking van het vaststellingsbesluit niet. Om dit laatste te bereiken, kan gedurende genoemde termijn eveneens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Zowel voor het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Gemert, 12 april 2013

Naar boven