Logo West Maas en WaalWest Maas en Waal, verkeersbesluit afsluiting Lakenstraat, Wamel

Nummer: 13int174

Burgemeester en wethouders van West Maas en Waal;

Overwegende dat:

Krachtens artikel 15 lid 2 van de Wegenverkeerswet 1994 moeten maatregelen op of aan de weg tot het aanbrengen en verwijderen van voorzieningen ter regeling van het verkeer geschieden krachtens een verkeersbesluit, indien de maatregelen leiden tot een beperking of uitbreiding van het aantal categorieën weggebruikers dat van een weg og weggedeelte gebruik kan maken;

Conform artikel 24 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer is er overleg geweest met de korpschef van het betrokken regionale politiekorps;

Gelet op het Mandaatbesluit 2012 van 12 juni 2012, waarbij het nemen van tijdelijke verkeersbesluiten is gemandateerd aan de medewerker Openbare Ruimte;

Besluiten:

om de veiligheid op de weg te verzekeren, tot de volgende tijdelijke verkeersmaatregelen

jaarlijks op de 3e zondag van augustus van 10 tot 17.00 uur: het afsluiten van de Lakenstraat te Wamel en gesloten te verklaren voor voertuigen door een fysieke afsluiting en bord C1 van Bijlage 1 van het Reglement Verkeerstekens en Verkeersregels te plaatsen.

Beneden-Leeuwen, 2 april 2013

Burgemeester en Wethouders voornoemd,

Namens dezen,

mw. ing. R. Heuts

Medewerker Openbare Ruimte

Dit besluit wordt gepubliceerd op 3 april 2013 in de Waalkanter en de Staatscourant. Vanaf 4 april ligt dit besluit 6 weken ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis.

Bezwaar

Als u het niet eens bent met de inhoud van dit besluit, dan kunt u binnen zes weken na de dag waarop het besluit is verzonden, een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 1, 6658 ZG Beneden-Leeuwen.

Het bezwaarschrift dient te worden ondertekend en bevat ten minste:

  • -naam en adres van de indiener;

  • -de dagtekening;

  • -omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

  • -de gronden van het bezwaar.

Voor de behandeling van een bezwaarschrift is geen griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

Een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Dat betekent dat het besluit nu al geldt. Indien onverwijlde spoed dat vereist kunt u om een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Arnhem, Postbus 9030, 6800 CD Arnhem. In dat geval is griffierecht verschuldigd.

U kunt ook digitaal om een voorlopige voorziening vragen bij genoemde rechtbank. Ga hiervoor naar http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht en maak gebruik van het voorgeschreven webformulier. Om hiervan gebruik te maken moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven