Logo Alblasserdam
Vaststelling gewijzigd bestemmingsplan ‘Uitwerkingsplan Hof en Singel’, Alblasserdam

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam maken bekend dat het college op 19 maart 2013 het bestemmingsplan “ Uitwerkingsplan Hof en Singel” gewijzigd heeft vastgesteld.

De wijziging betreft een kleine aanpassing in de toelichting. In de toelichting is abusievelijk vermeld dat de afstand tussen het beoogde zwembad en de bestaande woningen ca 40 meter bedraagt. Dit zal worden aangepast naar 32 meter waardoor de toelichting in lijn is met de werkelijke

situatie.

Het bestemmingsplan maakt de realisatie van een nieuw zwembad mogelijk.

Het bestemmingsplan (planindn: NL.IMRO.0482.bpuwhofsingel077-vg01) en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 11 april 2013 gedurende zes weken ter inzage op de afdeling Publiekszaken. De plannen zijn ook digitaal in te zien via de site van de gemeente www.alblasserdam.nl (onder bouwen, wonen en milieu bestemmingsplannen) en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de periode van ter inzage ligging kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dit niet hebben gedaan, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Voor zover het een aangebrachte wijziging betreft, kan iedere belanghebbende gedurende de termijn van ter inzage ligging beroep instellen.

Het bestemmingsplan treedt daags na afloop van de beroepstermijn in werking. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam,

Alblasserdam, 10 april 2013

Naar boven