Logo Schijndel
Ontwerp wijzigingsplan en zakelijke inhoud exploitatieovereenkomst Olieeindsestraat 6–8, Schijndel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel maken op grond van artikel 3.6a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp wijzigingsplan Olieeindsestraat 6-8 ter inzage ligt.

Het ontwerp wijzigingsplan omvat het uitbreiden van de bedrijfsbebouwing en een vormverandering van het gekoppelde bouwblok.

Tussen de gemeente Schijndel en de exploitant is op 28 maart 2013 een exploitatieovereenkomst in het kader van artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening gesloten. In de exploitatieovereenkomst zijn afspraken gemaakt over: kostenverhaal, planschade en inrichtingsvereisten. De zakelijke inhoud van de overeenkomst ligt op het gemeentehuis ter inzage.

Ter inzage

De zakelijke inhoud van de exploitatieovereenkomst en het ontwerp wijzigingsplan Olieeindsestraat 6-8 met alle daarbij behorende stukken ligt vanaf vrijdag 12 april 2013 zes weken voor een ieder ter inzage. Het wijzigingsplan met alle daarbij behorende stukken is te raadplegen via de gemeentelijke website: www.schijndel.nl. Ook kan het ontwerp wijzigingsplan worden ingezien in het informatiecentrum in het gemeentehuis.

Zienswijze

Tegen het ontwerp wijzigingsplan kan een ieder gedurende bovengenoemde termijn zowel schriftelijk als mondeling een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel, Postbus 5, 5480 AA Schijndel.

Als u van de mogelijkheid gebruik wilt maken om mondelinge zienswijzen in te brengen, kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu van de gemeente Schijndel.

Tegen de zakelijke inhoud van de exploitatieovereenkomst kan geen zienswijze worden ingediend.

Algemene informatie

Als u nog vragen heeft naar aanleiding van het ontwerp wijzigingsplan of de zakelijke inhoud van de exploitatieovereenkomst kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu via telefoonnummer 073 544 09 99. Voor het inzien van het wijzigingsplan en de zakelijke inhoud van de exploitatieovereenkomst in het informatiecentrum hoeft u geen afspraak te maken. Indien u een toelichting wenst is een afspraak noodzakelijk.

Naar boven