Logo Borger-OdoornVerkeersbesluit gemeente Borger-Odoorn aanwijzing gehandicaptenparkeerplaats

Burgemeester en wethouder van Borger-Odoorn;

Overwegingen ten aanzien van het besluit

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten een individuele gehandicaptenparkeerplaats aan te wijzen nabij Floralaan nummer 59 in Nieuw-Buinen. Het verkeersbesluit is voor onbepaalde tijd geldig. Het besluit ligt voor een periode van zes weken, van 2-4-2013 tot 13-5-2013 ter inzage bij het Klantcontactcentrum (KCC) in het Wmo-loket. Het verkeersbesluit kan gedurende deze termijn tijdens openingstijden worden ingezien.

Exloo, 26 maart 2013.

Burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn

MEDEDELINGEN

Bezwaar- of beroepsclausule

Op grond van de Awb kan iedereen wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken, hiertegen binnen genoemde terinzagetermijn een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn, Postbus 3, 7875 ZG te Exloo. Het maken van bezwaar schorst de werking van dit besluit niet.

Het bezwaarschrift dient ten minste te bevatten:

  • a.naam en adres;

  • b.de dagtekening;

  • c.een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift gericht is (‘gehandicaptenparkeerplaats Floralaan 59 Nieuw-Buinen’);

  • d.de gronden van bezwaar.

Indien een bezwaarschrift is ingediend kan bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Assen een verzoek worden gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voor de behandeling van een verzoek om een voorlopige voorziening wordt een bedrag aan griffierecht geheven.

Inwerkingtreding

Op basis van artikel 27 van het BABW treedt het verkeersbesluit in werking met ingang van de dag, nadat een termijn van zes weken na de dag waarop het besluit is bekend gemaakt, is verstreken.

Naar boven