Logo Bloemendaal
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Van Verschuer Brantslaan 2-4 te Bennebroek, Bloemendaal

Burgemeester en wethouders van Bloemendaal maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Van Verschuer Brantslaan 2-4 met ingang van 05 april 2013 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Ingevolge de nieuwe Wet ruimtelijke ordening, die op 1 juli 2008 in werking is getreden mogen na 1 juli 2013 de bestemmingsplan niet ouder zijn dan 10 jaar. Voor het adres Van Verschuer Brantslaan 2-4 geldt nog steeds het bestemmingsplan Bennebroek 1976. Gelet hierop dient er voor 1 juli 2013 een nieuw bestemmingsplan voor deze percelen te worden vastgesteld.

Het plan omvat de twee percelen Van Verschuer Brantslaan 2 en 4. Het is een conserverend plan en bestemt de huidige bebouwing die aanwezig is.

Het ontwerpbestemmingsplan Van Verschuer Brantslaan 2-4 kan worden ingezien van 5 april tot en met 16 mei 2013 op de volgende locaties:

  • Gemeentehuis, Bloemendaalseweg 158 te Overveen;

  • Locatie Brouwerskolk, Brouwerskolkweg 2 te Overveen.

  • Voormalig Gemeentehuis Bennebroek, Bennebroekerlaan 5 te Bennebroek

Gedurende de inzagetermijn van zes weken kan een ieder bij de gemeenteraad schriftelijk zienswijzen naar voren brengen over dit ontwerpbestemmingsplan. Tevens kunt u het ontwerpbestemmingsplan gedurende dezelfde periode inzien via de landelijke website RO Online: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Overveen, 4 april 2013

De burgemeester voornoemd, R.Th.M. Nederveen

Naar boven