Logo Slochteren
Vastgesteld bestemmingsplan Slochteren-Schildwolde, wijzigingsplan Staat van Bedrijven, Slochteren

Er is een wijzigingsplan opgesteld om de bedrijvenlijsten (staat van bedrijven) die onderdeel uitmaken van het bestemmingsplan Slochteren-Schildwolde aan te passen. Dit bestemmingsplan blijft, met uitzondering van de gewijzigde staat van bedrijven, van kracht.

In het plan is zowel de ‘Staat van Bedrijven – Gemengd’ als de ‘Staat van Bedrijven – Bedrijf’ aangepast. Dit plan heeft voluit: ‘Bestemmingsplan Slochteren-Schildwolde, wijzigingsplan Staat van Bedrijven’.

Naar aanleiding van het ontwerpwijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt ter inzage van donderdag 4 april 2013 tot en met woensdag 15 mei 2013. Tijdens openingstijden kunt u het plan inzien in het publiekscentrum van het gemeentehuis te Slochteren. Tevens is het plan te raadplegen op www.slochteren.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0040.wp00002-41vg.

Tegen het plan kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet overeenkomstig de Wet ruimtelijke ordening en de Algemene wet bestuursrecht hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht.

Het beroep kan gedurende bovengenoemde termijn worden ingesteld bij:

Raad van State

Afdeling bestuursrechtspraak

Postbus 20019

2500 EA Den Haag.

Voor het behandelen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd. Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het beroep heeft geen schorsende werking. Als tijdens de beroepstermijn een voorlopige voorziening wordt gevraagd bij de Raad van State wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven