Besluit van de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport van 26 maart 2013, PG/OGZ 3156184, houdende intrekking m.i.v. 1 januari 2013 en vaste maandelijkse vergoedingen m.i.v. 1 januari 2013 stopzetten

De Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport,

Gelet op artikel 3 van het Instellingsbesluit Coördinatieplatform Zorgstandaarden (Besluit van de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport van 24 januari 2011, nr. PG/OGZ 3037070) en het Benoemingsbesluit van de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport van 24 januari 2011, nr. PG/OGZ 3037071);

Besluit:

Artikel 1

Met terugwerkende kracht wordt met ingang van 1 januari 2013 eervol ontslag verleend aan prof. dr. R. Van Schilfgaarde te Groningen, als voorzitter van het Coördinatieplatform Zorgstandaarden, onder dankzegging voor de bewezen diensten.

Artikel 2

Met terugwerkende kracht wordt met ingang van 1 januari 2013 eervol ontslag verleend aan drs. A.P.J. Höppener te Nieuwegein, als vice-voorzitter van het Coördinatieplatform Zorgstandaarden, onder dankzegging voor de bewezen diensten.

Artikel 3

Met terugwerkende kracht wordt met ingang van 1 januari 2013 eervol ontslag verleend aan drs. J. Asin te Amstelveen, als lid van het Coördinatieplatform Zorgstandaarden, onder dankzegging voor de bewezen diensten.

Artikel 4

Met terugwerkende kracht wordt met ingang van 1 januari 2013 eervol ontslag verleend aan drs. M.A. De Booys te Utrecht, als lid van het Coördinatieplatform Zorgstandaarden, onder dankzegging voor de bewezen diensten.

Artikel 5

Met terugwerkende kracht wordt met ingang van 1 januari 2013 eervol ontslag verleend aan drs. G.J. Van Boven te Harmelen, als lid van het Coördinatieplatform Zorgstandaarden, onder dankzegging voor de bewezen diensten.

Artikel 6

Met terugwerkende kracht wordt met ingang van 1 januari 2013 eervol ontslag verleend aan T.J. Lamping te Oegstgeest, als lid van het Coördinatieplatform Zorgstandaarden, onder dankzegging voor de bewezen diensten.

Artikel 7

Met terugwerkende kracht wordt met ingang van 1 januari 2013 eervol ontslag verleend aan E. Euving te Amersfoort, als lid van het Coördinatieplatform Zorgstandaarden, onder dankzegging voor de bewezen diensten.

Artikel 8

Met terugwerkende kracht wordt met ingang van 1 januari 2013 eervol ontslag verleend aan dr. A.N. Goudswaard te Houten, als lid van het Coördinatieplatform Zorgstandaarden, onder dankzegging voor de bewezen diensten.

Artikel 9

Met terugwerkende kracht wordt met ingang van 1 januari 2013 eervol ontslag verleend aan N.I. Hagoort te Doorn, als lid van het Coördinatieplatform Zorgstandaarden, onder dankzegging voor de bewezen diensten.

Artikel 10

Met terugwerkende kracht wordt met ingang van 1 januari 2013 eervol ontslag verleend aan dr. H.A.H. Kaasjager te Arnhem, als lid van het Coördinatieplatform Zorgstandaarden, onder dankzegging voor de bewezen diensten.

Artikel 11

Met terugwerkende kracht wordt met ingang van 1 januari 2013 eervol ontslag verleend aan F. Klaassen te Geleen, als lid van het Coördinatieplatform Zorgstandaarden, onder dankzegging voor de bewezen diensten.

Artikel 12

Met terugwerkende kracht wordt met ingang van 1 januari 2013 eervol ontslag verleend aan J. Manshanden te Amsterdam, als lid van het Coördinatieplatform Zorgstandaarden, onder dankzegging voor de bewezen diensten.

Artikel 13

Met terugwerkende kracht wordt met ingang van 1 januari 2013 eervol ontslag verleend aan drs. C.G. Mastenbroek te Amsterdam, als lid van het Coördinatieplatform Zorgstandaarden, onder dankzegging voor de bewezen diensten.

Artikel 14

Met terugwerkende kracht wordt met ingang van 1 januari 2013 eervol ontslag verleend aan dr. ir. J.C. Seidell te Zeist, als lid van het Coördinatieplatform Zorgstandaarden, onder dankzegging voor de bewezen diensten.

Artikel 15

Met terugwerkende kracht wordt met ingang van 1 januari 2013 eervol ontslag verleend aan prof. dr. C. Spreeuwenberg te Maastricht, als lid van het Coördinatieplatform Zorgstandaarden, onder dankzegging voor de bewezen diensten.

Artikel 16

Met terugwerkende kracht wordt met ingang van 1 januari 2013 eervol ontslag verleend aan A. Schipaanboord te Alphen aan den Rijn, als lid van het Coördinatieplatform Zorgstandaarden, onder dankzegging voor de bewezen diensten.

Artikel 17

Met terugwerkende kracht wordt met ingang van 1 januari 2013 eervol ontslag verleend aan drs. A. Timmermans te Utrecht, als lid van het Coördinatieplatform Zorgstandaarden, onder dankzegging voor de bewezen diensten.

Artikel 18

Met terugwerkende kracht wordt met ingang van 1 januari 2013 eervol ontslag verleend aan drs. M. Weelden-Hulshof te Putten, als lid van het Coördinatieplatform Zorgstandaarden, onder dankzegging voor de bewezen diensten.

Artikel 19

Met terugwerkende kracht wordt met ingang van 1 januari 2013 eervol ontslag verleend aan prof. dr. N. De Wit te Utrecht, als lid van het Coördinatieplatform Zorgstandaarden, onder dankzegging voor de bewezen diensten.

Dit besluit wordt geplaatst in de Staatscourant. Een afschrift zal worden gezonden aan de in het besluit genoemde leden.

De Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, E.I. Schippers

Naar boven