Logo Veghel
Wet milieubeheer, perceel kadastrale gemeente Erp, sectie R, nummer 410, plaatselijk bekend Boekelseweg 9, 5469 SZ te Erp, Veghel

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Veghel maken als bevoegd gezag, gelet op artikel 7.16, lid 1 en 2 van de Wet milieubeheer, het volgende bekend:

  • Op 20 december 2012 heeft Vissers Uden Beheer B.V. medegedeeld dat zij voornemens is een nieuwe vleeskuikenstal en een nieuwe vleesstierenstal op te richten en drie vleeskuikenouderdierenstallen naar vleeskuikenstallen om te bouwen. De inrichting is gelegen op het perceel kadastrale gemeente Erp, sectie R, nummer 410, plaatselijk bekend Boekelseweg 9, 5469 SZ te Erp. Deze activiteit is onderworpen aan een milieueffectrapportage beoordeling ingevolge het Besluit milieueffectrapportage 1994 jo. artikel 7.2, lid 4 van de Wet milieubeheer.

Het college van Burgemeester en Wethouders van Veghel hebben besloten dat door Vissers Uden Beheer B.V. géén milieueffectrapport behoeft te worden opgesteld, alvorens een definitieve beslissing wordt genomen op een aanvraag om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepaling omgevingsrecht (Wabo) voor de voorgenomen activiteit.

Vanaf heden tot en met 8 mei 2013 ligt deze beslissing alsmede alle ter zake zijnde stukken ter inzage bij de afdeling KlantContactCentrum. Het stadhuis is geopend op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur, op woensdag van 09.00 tot 17.00 uur en op donderdag van 09.00 tot 20.30 uur. Andere tijden zijn mogelijk na telefonisch overleg.

Op grond van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht wordt deze beslissing beschouwd als een voorbereidingsbesluit, waartegen geen direct bezwaar en beroep open staat. U kunt u bezwaren tegen deze beslissing kenbaar maken in de procedure met betrekking tot de aanvraag om omgevingsvergunning.

Veghel, 27 maart 2013

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veghel.

Naar boven