Logo Dongen
Vaststelling Tichelrijt II, 2e planuitwerking’, Dongen

Het college van burgemeester en wethouders heeft het uitwerkingsplan ‘Tichelrijt II, 2e planuitwerking’ vastgesteld. Het uitwerkingsplan voorziet in de planologische mogelijkheid tot het vestigen van bedrijven en het aanleggen van infrastructuur.

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit met de hierbij behorende stukken liggen met ingang van 29 maart 2013 tot en met 3 mei 2013 ter inzage bij de balie Bouwen en Milieu in de hal van het gemeentehuis. De openingstijden van deze balie zijn: maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en op donderdag tevens van 17.00 uur tot 20.00 uur. De stukken zijn tevens digitaal in te zien via www.dongen.nl / Plannen en projecten / Tichelrijt II, 2e planuitwerking.

Rechtsmiddelen

Tegen het vaststellingsbesluit kan, met ingang van 29 maart 2013 tot en met 3 mei 2013, beroep worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich overeenkomstig artikel 3.9a. van de Wet ruimtelijke ordening tot het college van burgemeester en wethouders te wenden.

Een beroepschrift dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Gedurende de beroepstermijn kan desgewenst bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Het beroepschrift en een eventueel verzoek om een voorlopige voorziening moeten worden ondertekend en worden voorzien van naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Voor het instellen van beroep en het verzoeken om een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Inwerkingtreding uitwerkingsplan

Het besluit tot uitwerking van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Informatie

Voor nadere informatie over het uitwerkingsplan kunt u contact opnemen met de heer B.W. Lambooij van de dienst Ruimtelijk Beleid, telefoonnummer: 0162-383339, e-mail: blambooij@dongen.nl.

Naar boven