Logo Kampen
Uitwerkingsplan Woonwijken Kampen, 2e uitwerking Noordrand Hanzewijk, Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken op grond van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat op 19 maart 2013 het ‘Uitwerkingsplan Woonwijken Kampen, 2e uitwerking Noordrand Hanzewijk‘ met de codering NL.IMRO.0166.00991123-VB01, ongewijzigd is vastgesteld.

Dit uitwerkingsplan maakt het mogelijk om het gedeelte aan de noordzijde van de Hanzewijk nader in te vullen. In dit gebied worden 133 grondgebonden woningen gerealiseerd.

Het besluit ter vaststelling en het uitwerkingsplan liggen vanaf woensdag 27 maart 2013 zes weken ter inzage bij de bezoekbalie van het stadhuis aan het Burgemeester Berghuisplein 1 in Kampen. U kunt het plan ook inzien op www.kampen.nl onder bekendmakingen. Hiernaast is het plan in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen het vaststellingsbesluit kan een belanghebbende tijdens de genoemde termijn van ter inzage ligging beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders van Kampen hebben ingebracht. Het vaststellingsbesluit treedt in werking vanaf de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven