Logo Westerveld
Vaststelling bestemmingsplan ‘Wapse–Rollestraat 37’, Westerveld

Burgemeester en wethouders van Westerveld maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 5 maart 2013 heeft besloten het bestemmingsplan “Wapse-Rollestraat 37” gewijzigd vast te stellen. Het bestemmingsplan is een juridisch-planologisch kader voor de wijziging van de agrarische bedrijfsbestemming naar een woonzorgbestemming. Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 28 maart 2013 gedurende zes weken bij de publieksbalie van het gemeentehuis in Diever voor een ieder ter inzage. Op afspraak is ook inzage mogelijk buiten werkuren. Tevens kunt u het plan vanaf die datum inzien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep: tot en met 8 mei 2013 kan beroep worden ingesteld door:

  • 1. degene die tijdig zijn/haar zienswijze kenbaar heeft gemaakt aan de gemeenteraad;

  • 2. een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn/haar zienswijze kenbaar te maken aan de gemeenteraad;

  • 3. een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de bij de vaststelling van het bestemmingsplan aangebrachte wijziging(en).

Een beroepschrift kan worden gericht aan Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag. Ingevolge artikel 3.8, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Binnen deze termijn kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het besluit niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Informatie: team Leefomgeving, telefoonnummer 14 0521.

Naar boven