Wijziging beoordelingskader 2010 voor artikel 7.2 van de Telecommunicatiewet, OPTA

Het college van de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit,

Gelet op artikel 7.2, van de Telecommunicatiewet en artikel 4:81 van de Algemene wet bestuursrecht;

Besluit:

Artikel 1

Het besluit van 5 januari 2010, met kenmerk OPTA/ACNB/2009/203604, over het beoordelingskader 2010 voor artikel 7.2 van de Telecommunicatiewet (beëindiging bij wijziging overeenkomst) wordt als volgt gewijzigd:

A

In hoofdstuk 2, laatste alinea, eerste volzin wordt ‘Het college van OPTA (hierna: het college)’ vervangen door: De Autoriteit Consument en Markt.

B

In hoofdstuk 2, laatste alinea, laatste volzin wordt ‘zijn’ vervangen door: haar.

C

In de hoofdstukken 2 laatste alinea, laatste volzin, 3 en 4 wordt ‘het college’ telkens vervangen door: de Autoriteit Consument en Markt en wordt ‘Het college’ telkens vervangen door: De Autoriteit Consument en Markt.

Artikel 2

Dit besluit treedt in werking op dezelfde dag als artikel 2 van de Instellingswet Autoriteit Consument en Markt.

Dit besluit zal met de toelichting in de Staatscourant worden geplaatst.

Hoogachtend,

Het college van de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit, namens het college, C.A. Fonteijn, voorzitter

TOELICHTING

Het Beoordelingskader 2010 voor artikel 7.2 van de Telecommunicatiewet, dat te vinden is op de website van de OPTA, wordt gewijzigd om een naamswijziging door te voeren vanwege de samenvoeging van de Nederlandse Mededingingsautoriteit, Consumentenautoriteit en Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit in één organisatie. De naam van de nieuwe toezichthouder is de Autoriteit Consument en Markt. Met deze wijziging wordt het college van de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit vervangen door de Autoriteit Consument en Markt. Alle samenhangende verwijzingen naar het college en de OPTA worden ook gewijzigd.

Naar boven