Logo Tholen
Ongewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Nieuwlandse Kruisweg 1’, Tholen

Het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Tholen maakt, krachtens door burgemeester en wethouders van die gemeente aan hem verleend mandaat, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het volgende bekend.

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 14 maart 2013 op grond van artikel 3.1 Wro het bestemmingsplan Nieuwlandse Kruisweg 1, Tholen, ongewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft het kenmerk: NL.IMRO.0716.bprvnieuwkruisweg-VG01, en bestaat uit regels, een verbeelding (kaart) en een toelichting met bijlagen. Dit bestemmingsplan maakt het planologisch mogelijk dat op het perceel Nieuwlandse Kruisweg 1 te Tholen, ter compensatie van de sloop van voormalige agrarische bebouwing, één nieuwe woning wordt gebouwd.

Met ingang van 22 maart 2013 tot en met 2 mei 2013 ligt het raadsbesluit, samen met het vastgestelde bestemmingsplan, gedurende 6 weken tijdens de openingsuren ter inzage in de openbare leesruimte van het gemeentehuis, Hof van Tholen 2 te Tholen. De stukken kunnen ook worden ingezien op de gemeentelijke website www.tholen.nl en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor inlichtingen over een en ander kunt u tijdens kantooruren bellen naar mevrouw ir. N. Tiernego, telefoonnummer 0166-668560, of de heer ing. P.A. Quist, telefoonnummer 0166-668235.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan beroep ingesteld worden tegen het vaststellingsbesluit van het bestemmingsplan door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt tegen het ontwerp(besluit);

  • een belanghebbende die kan aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig een zienswijze in te brengen tegen het ontwerp(besluit).

Het beroepschrift moet worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE te 's-Gravenhage. De beroepstermijn vangt aan op 23 maart 2013 en loopt tot en met 3 mei 2013.

Het raadsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening, bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Bij toewijzing van het verzoek geeft de voorzitter van de afdeling aan op welke onderdelen van het plan de voorlopige voorziening betrekking heeft.

Tholen, 21 maart 2013.

Burgemeester en wethouders van Tholen, namens dezen, het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling G. Vos

Naar boven