Logo Oude IJsselstreek
Ontwerpwijzigingsplan Kom Varsseveld – tussen Burgemeester Van der Zandestraat 1 en 1d, Oude IJsselstreek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend, dat het ontwerp wijzigingsplan ‘Kom Varsseveld – tussen Burgemeester Van der Zandestraat 1 en 1d’, met identificatienummer (planID) NL.IMRO.1509.BP000097-ON01, voor iedereen ter inzage ligt.

Inzage

In de periode van 21 maart 2013 tot 2 mei 2013 kunt u tijdens openingstijden het ontwerp wijzigingsplan inzien bij de Publieksbalie ‘Vergunningen’ in het gemeentehuis in Gendringen. Het gemeentehuis is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Op afspraak kan het bestemmingsplan ook worden ingezien op maandag van 08.30 tot 20.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur. Het ontwerp wijzigingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) onder ‘De gemeente, Wonen en ruimtelijke ontwikkelingen, Bestemmingsplannen’. In het gemeentehuis kunt u het ontwerpbestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Plangebied en inhoud van het plan

Door de wijziging wordt de bouw van een woning mogelijk gemaakt op het perceel aan de Burgemeester van de Zandestraat in Varsseveld, gelegen tussen huisnummer 1 en 1d.

In het bestemmingsplan geldende bestemmingsplan ‘Kom Varsseveld 2010’ is de wijzigingsmogelijkheid opgenomen als 'Wro-zone – wijzigingsgebied 5'.

Reacties

Gedurende voornoemde termijn van ter inzage legging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij Burgemeester en wethouders van Oude IJsselstreek, Postbus 42, 7080 AA Gendringen. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u een afspraak maken via de Publieksbalie ‘Vergunningen’.

Naar boven