Logo Ouderkerk
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Compensatiewoning ZWR 1 nabij Lageweg 38’, Ouderkerk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ouderkerk maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan ‘Compensatiewoning ZWR 1 nabij Lageweg 38’ ter inzage leggen.

Dit bestemmingsplan maakt uiteindelijk de bouw van een nieuwe woning mogelijk in het lint van de Lageweg tussen de woningen Lageweg 38 en Lageweg 40 in Ouderkerk aan den IJssel.

Inzage en mogelijkheid indienen zienswijze

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf donderdag 14 maart 2013 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Dorpsstraat 42 in Ouderkerk aan den IJssel. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook bekijken via de gemeentelijke website www.ouderkerk.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl (plan ID: NL.IMRO.0644.BP1221YN006-ON01).

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Ouderkerk, postbus 3018, 2935 ZG te Ouderkerk aan den IJssel, onder vermelding van ‘zienswijze bestemmingsplan ‘Compensatiewoning ZWR 1 nabij Lageweg 38’’.

Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wenst te maken, dan kunt u daarvoor een afspraak maken met de heer W. den Hartigh van de afdeling EBD, telefoon (0180) 441436. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt dat ter kennis wordt gebracht aan de gemeenteraad. Het is helaas niet mogelijk om telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Procedure

Na verwerking van de eventueel ingediende zienswijzen zal het bestemmingsplan de daarvoor benodigde procedure doorlopen. Het is van belang te weten dat – mede naar aanleiding van de ingebrachte zienswijzen – de inhoud van het definitieve bestemmingsplan nog kan wijzigen.

Eventuele wijzigingen kunt u zien tijdens de tervisielegging van het definitieve bestemmingsplan. Wij informeren u hierover via de Dichtbij en de gemeentelijke website.

23 januari 2013

Burgemeester en wethouders van Ouderkerk

Naar boven