Logo Amsterdam - Nieuw-West
Ontwerpbesluit hogere waarden krachtens de Wet geluidhinder in het kader van het bestemmingsplan Park Haagseweg e.o., Amsterdam / Stadsdeel Nieuw-West

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam maakt overeenkomstig het bepaalde in hoofdstuk VIIIa van de Wet Geluidhinder bekend dat het ontwerpbesluit hogere waarden met bijbehorende stukken in het kader van het bestemmingsplan Park Haagseweg e.o. ter visie ligt voor zienswijzen.

Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan Park Haagseweg e.o. wordt begrensd door de Louwesweg aan de noordzijde, de Johan Huizingalaan aan de oostzijde, de Sloterweg aan de zuidzijde en het aanwezige groen en water vormt de westelijke begrenzing van het plangebied. Door deze groene zone loopt het Christoffel Plantijnpad.

Uit akoestisch onderzoek is gebleken dat door wegverkeerslawaai op diverse plekken in het plangebied de voorkeursgrenswaarden voor wegverkeerslawaai worden overschreden.

Het ontwerpbesluit hogere waarden met bijbehorende stukken ligt gedurende zes weken, van donderdag 14 maart 2013 tot en met woensdag 24 april 2013, ter visie op de stadsdeelkantoren aan het Osdorpplein 1000, Plein ’40-’45 nr. 1 en Pieter Calandlaan 1, van 09.00 tot 16:00 uur. Voor vragen kunt u terecht bij de behandelend ambtenaar (H. Philippart).

Zienswijzen ontwerpbesluit hogere waarden

Een belanghebbende kan gedurende de termijn van tervisielegging schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren brengen bij de het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West, Postbus 2003, 1000 CA Amsterdam (t.a.v. behandelend ambtenaar H. Philippart, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbesluit hogere waarden bestemmingsplan Park Haagseweg e.o.’).

Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan via telefoonnummer 14 020 met de behandelend ambtenaar een afspraak worden gemaakt.

Amsterdam, 13 maart 2013

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West A. Baâdoud, voorzitter.

J. Goedhart, secretaris.

Naar boven