Logo Helmond
Ontwerpuitwerkingsplan Brandevoort II – Liverdonk Oost, Helmond

Burgemeester en wethouders van Helmond maken bekend, dat op grond artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht het ontwerpuitwerkingsplan “Brandevoort II – Liverdonk Oost” met ingang van 12 maart 2013 gedurende zes weken door een ieder kan worden ingezien.

Het uitwerkingsplan “Brandevoort II – Liverdonk Oost” ligt in de wijk Brandevoort ten zuiden van de spoorlijn tussen de Voort en de Broekstraat. Het plan bevat de planologische regeling voor op te richten woningen en de nieuw te bouwen derde permanente basisschool in de wijk.

Het uitwerkingsplan kan worden geraadpleegd op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.helmond.nl/bestemmingsplannen.

Er ligt ook een papieren exemplaar ter inzage in de Stadswinkel. Het inzien van deze stukken kan alleen op afspraak. U kunt uw afspraak telefonisch maken via telefoonnummer 14 04 92 of via www.helmond.nl/afspraak. De digitale versie van www.ruimtelijkeplannen.nl is juridisch bindend.

Binnen genoemde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan: College van B&W, afdeling Ruimtelijke Ordening en Verkeer, Postbus 950, 5700 AZ Helmond onder vermelding van: zienswijze uitwerkingsplan “Brandevoort II – Liverdonk Oost”

Mondelinge zienswijzen kunnen op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 12:00 uur telefonisch naar voren worden gebracht door te bellen naar het hiervoor aangewezen telefoonnummer (0492) 58 74 55.

Helmond, 7 maart 2013

Burgemeester en wethouders, P.J.M.G. Blanksma – Van den Heuvel, burgemeester.

A.A.M. Marneffe RA, secretaris

Naar boven