Logo Borsele
Ontwerp Beheersverordening ‘Heinkenszand, gedeelte Bedrijventerrein Noordlandseweg, 2013’, Borsele

Burgemeester en wethouders van Borsele maken bekend dat vanaf 14 maart tot en met 10 april 2013 de ontwerp beheersverordening “Heinkenszand, gedeelte Bedrijventerrein Noordlandseweg 2013” ten behoeve van inspraak ter inzage ligt.

Inhoud beheersverordening

De hoofddoelstelling van de beheersverordening is het bieden van een actueel planologisch kader voor het bedrijventerrein, waarbij de bestaande situatie wordt vastgelegd. Een beheersverordening is vergelijkbaar met een bestemmingsplan, maar is bedoeld voor gebieden waar geen ontwikkelingen zijn voorzien.

De beheersverordening zal het bestemmingsplan “Heinkenszand, gedeelte Noordlandseweg” gaan vervangen.

Inzage

U kunt de beheersverordening via www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen. Op deze website selecteert u het tabblad “Bestemmingsplannen”. Vul dan in het venster “Naam” de naam van de ontwerp beheersverordening in. De plancode van de beheersverordening is: NL.IMRO.0654.BVNW2013-0001.

Daarnaast ligt het ontwerp besluit samen met de ontwerp beheersverordening ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10 te Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. U kunt de stukken ook bekijken op de gemeentelijke website via www.borsele.nl. Het is mogelijk dat de gemeente tijdens de termijn van terinzagelegging nog aanvullende relevante stukken en gegevens over de verordening ter inzage legt.

Inspraak

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een ieder een schriftelijke inspraakreactie naar voren brengen. De schriftelijke inspraakreactie kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Borsele, Postbus 1, 4450 AA Heinkenszand. Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ordening en Milieu op (0113) 238496.

Heinkenszand, 13 maart 2013

Naar boven