Logo Overbetuwe
Inspraak ontwerp-beheersverordening Kavels Nieuwe Aamsestraat Elst, Overbetuwe

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp van de Beheersverordening Kavels Nieuwe Aamsestraat Elst van donderdag 7 maart 2013 tot en met woensdag 17 april 2013 ter inzage ligt*. Dit op grond van artikel 4 van de Inspraakverordening.

Waar gaat de beheersverordening over?

Het doel van deze beheersverordening is het vastleggen van het bestaande gebruik en de huidige planologische mogelijkheden voor een aantal kavels aan de Nieuwe Aamsestraat in Elst.

De kavels liggen in het gebied dat globaal wordt begrensd door het Colloseum, de spoorlijn, de Nieuwe Aamsestraat en Meiregen / Auditorium te Elst. Ook ligt een kavel ten zuiden van de Nieuwe Aamsestraat tussen de parkeerplaatsen nabij het station en de ten oosten hiervan liggende bedrijfsgebouwen.

Bij de verordening is een kaart opgenomen met de exacte begrenzing van de kavels.

Het bestaande gebruik en de planologische mogelijkheden liggen nu vast in een 3-tal bestemmingsplannen en dit wordt hiermee vervangen door deze beheersverordening.

Waar kunt u het plan online inzien?

De ontwerp-verordening en de bijbehorende stukken kunt u ook bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=.NL.IMRO.1734.0158ELSTbvnaamstr-ONT1

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://bronro.overbetuwe.nl/D693B23E-A6C5-45F0-A13A-3C4788FDACF1

U kunt de stukken ook digitaal inzien op www.overbetuwe.nl, onder Wonen, verkeer en veiligheid, verder klikken op Bouwen en wonen en daarna op Ruimtelijke plannen (o.a. bestemmingsplannen).

Wilt u een reactie geven?

Tot en met woensdag 17 april 2013 kunt u als inwoner van de gemeente Overbetuwe of als belanghebbende schriftelijk (niet per e-mail) of mondeling een inspraakreactie indienen**.

Als u mondeling uw inspraakreactie wilt geven, moet u eerst een afspraak maken met het team Beleidsrealisatie, bereikbaar via (0481) 362300.

Vaststelling door de gemeenteraad

Na afloop van de inspraaktermijn worden de inspraakreacties in een inspraakverslag opgenomen en voorzien van een gemeentelijke reactie. Dit inspraakverslag zal samen met de ontwerp-beheersverordening ter vaststelling aan de gemeenteraad worden aangeboden.

Naar boven