Logo Hattem
Ontwerp uitwerkingsplan Assenrade Fase 2, Hattem

Het college van Burgemeester en Wethouders van Hattem maakt op grond van artikel 3.6 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp uitwerkingsplan “Assenrade fase 2” en het ontwerp vaststellingsbesluit met ingang van 6 maart 2013 voor een ieder ter inzage ligt. Het plan is een uitwerking van het bestemmingsplan “Assenrade”.

Inhoud van het plan

De ontwikkeling van Assenrade tot woongebied is vastgelegd in het bestemmingsplan “Assenrade”. Het uitwerkingsplan behelst de uitwerking van het tweede en laatste deel van de woonwijk Assenrade. Het plan wordt begrensd door de groenzone langs de Geldersedijk en de reeds gerealiseerde eerste fase van de wijk. Het plan voorziet o.a. in de bestemmingen wonen, verkeer, groen en water.

Inzagetermijn

Het ontwerp uitwerkingsplan en het ontwerp vaststellingsbesluit liggen vanaf 6 maart 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het stadhuis bij de balie Vergunningverlening en Handhaving. De balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 12.30 uur en op woensdagen tevens van 13.30 uur tot 17.00 uur. Daarnaast is het plan te raadplegen op www.hattem.nl (bestemmingsplannen in procedure).

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerp uitwerkingsplan en het ontwerp vaststellingsbesluit naar voren brengen bij het college van Burgemeester en Wethouders van Hattem, Postbus 93, 8050 AB Hattem. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan tijdens kantooruren een afspraak worden gemaakt met de heer J.G. Immerzeel (038-4431616) of bij diens afwezigheid met één van de andere medewerkers van de eenheid Ontwikkeling en Advies.

Hattem, 5 maart 2013

Burgemeester en Wethouders van Hattem

Naar boven