Logo Lingewaard
Ontwerpbestemmingsplan ‘Vleumingen’ te Gendt, Lingewaard

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken, gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het volgende ontwerp bestemmingsplan ter inzage ligt:

Ontwerp bestemmingsplan “Vleumingen”

Het plangebied is gelegen aan Vleumingen te Gendt en wordt globaal begrensd door de Vleumingen en Langstraat. Het ontwerp bestemmingsplan beoogt maximaal 12 woningen mogelijk te maken aan de Vleumingen te Gendt.

In het ontwerp-raadsvoorstel is opgenomen dat geen exploitatieplan zal worden vastgesteld.

Inzage en zienswijzen

Het ontwerp bestemmingsplan en bijbehorende stukken wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor een ieder met ingang van donderdag 7 maart 2013 gedurende zes weken op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Het ontwerp bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • Het ontwerp bestemmingsplan is digitaal in te zien op de website van de gemeente Lingewaard (www.lingewaard.nl onder wonen→wonen en leven→ bekendmakingen→bestemmingsplannen “Vleumingen”);

  • Zowel het digitale als analoge ontwerp bestemmingsplan ligt ter inzage bij het Klant Contact Centrum te Bemmel. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met het Klant Contact Centrum, telefoon (026) 326 01 11.

Een ieder die het niet eens is met (onderdelen van) het ontwerp-bestemmingsplan kan binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met mevrouw B. Appels van de afdeling Beleids- en Projectontwikkeling, team Ruimtelijk Beleid telefoonnummer (026) 326 0131.

Bemmel, 6 maart 2013

Naar boven