Logo Gulpen-Wittem
Ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening de Wissel’, Gulpen-Wittem

Burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem maken ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening en artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat een ontwerp-bestemmingsplan is opgesteld in verband met het vervallen van de bestemming ‘tuin met landschappelijke waarde’ en de herbestemming van de percelen gelegen aan de Wissel te Eys. Daarnaast wordt een strook grond gelegen aan de Wissel en de Spoorstraat te Eys, kadastraal bekend als gemeente Wittem, sectie P, nummer 393 gedeeltelijk, herbestemd.

Middels het bestemmingsplan wordt het planologisch mogelijk om vergunningsvrije bouwwerken op te richten op genoemde percelen. Eveneens wordt een strook grond welke thans buiten het plangebied valt maar wel deel uitmaakt van de percelen, bij het plangebied getrokken.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan Herziening de Wissel en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 28 februari 2013 tot en met 11 april 2013 voor iedereen ter inzage. Inzien kan via:

  • Een bezoek aan het gemeentehuis, Willem Vliegenstraat 12 te Gulpen, tijdens openingstijden omgevingsloket (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur). Ook buiten openingstijden kunt u het plan inzien. Een afspraak daarvoor kunt u maken met de afdeling Beleid en Projecten.

  • De gemeentelijke website: www.gulpen-wittem.nl (Ontdek Gulpen-Wittem/ Bouwen, wonen en plannen/ Bestemmingsplannen).

  • www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijzen

Tijdens deze termijn kan iedereen (bij voorkeur) schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen over het ontwerpbestemmingsplan bij de Gemeenteraad, Postbus 56, 6270 AB Gulpen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Beleid en Projecten (043-8800600).

Naar boven