Logo Boskoop
Ontwerpbestemmingsplan Connexxion-terrein 2013, Boskoop

Burgemeester en wethouders van Boskoop maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat vanaf donderdag 28 februari 2013 gedurende zes weken voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan Connexxion-terrein 2013 (+ bijlagen) ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan ligt tijdens openingstijden ter visie bij de receptie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Boskoop.

Het ontwerpbestemmingsplan Connexxion-terrein 2013 (+ bijlagen) kan tevens worden bekeken op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0499.BPL11035HBD-ON01). De authentieke (technische) bestanden hiervan zijn beschikbaar via de website http://boskoop.gemeentedocumenten.nl/. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal bij de gemeente in te zien en te vinden op www.boskoop.nl onder de het kopje Nu in Boskoop -> Ruimtelijke Plannen -> In procedure zijnde ruimtelijke plannen.

Het ontwerpbestemmingsplan Connexxion-terrein 2013 bestaat uit een toelichting, de verbeelding en de (plan)regels. De bijlagen bestaan uit onderzoeken, rapportages en de nota van inspraak/vooroverlegreacties.

Ligging plangebied

Het plangebied wordt begrensd door de Hoogeveenseweg/Zijde aan de noordkant, de Sportlaan aan de zuidkant. De westzijde van het plangebied wordt gevormd door het bestaande sportpark. De grens aan de oostzijde is het tuindersgebied gelegen aan het Noordeinde. Het bestemmingsplan maakt een bedrijventerrein (met inbegrip van een short-stay faciliteit voor arbeidsmigranten) mogelijk.

Communicatie

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze (een gemotiveerde reactie) over het ontwerpbestemmingsplan Connexxion-terrein 2013 naar voren brengen bij de gemeenteraad van Boskoop, Postbus 5, 2770 AA Boskoop. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de heer R. Schutte, telefonisch bereikbaar op 0172-219500.

Naar boven