Logo Tholen
Ontwerpbestemmingsplan IJsbaan Sint-Annaland, Tholen

Het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling maakt, krachtens door burgemeester en wethouders van die gemeente aan hem verleend mandaat, bekend dat met ingang van 1 maart 2013 tot en met 11 april 2013 op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ter inzage ligt:

  • het ontwerpbestemmingsplan IJsbaan Sint-Annaland. Het ontwerpbestemmingsplan heeft het kenmerk NL.IMRO.0716.bpIJsbaanANL-OW01, bestaande uit regels, verbeelding (kaart) en een toelichting met bijlagen.

Plangebied en doelstelling

Het bestemmingsplan heeft tot doel het mogelijk maken van de aanleg van een openlucht sportterrein en de bouw van een schietaccommodatie met bijbehorend parkeerterrein. Ook de bouw van een gezamenlijke kantine van de IJsclub en de schietsportvereniging maakt het bestemmingsplan mogelijk. Het gebied van het bestemmingsplan ligt tussen de Oude Zeedijk aan de zuidzijde en de Koelhuisweg en Koelhuisdreef aan de noordzijde.

Inzien ontwerpbestemmingsplan

U kunt het digitale bestemmingsplan bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt er ook voor kiezen om de papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan in te zien. Deze versie ligt, inclusief bijlagen, gedurende bovengenoemde periode op werkdagen ter inzage op het gemeentehuis Hof van Tholen 2 te Tholen. Het ontwerp is in pdf formaat, inclusief bijlagen, ook te zien op de gemeentelijke website: www.tholen.nl

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Tholen, Hof van Tholen 2 te 4691 DZ Tholen. Voor inlichtingen over het ontwerpbestemmingsplan of voor het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren bellen naar de heer K van Gorp van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 0166-668551.

Tholen, 28 februari 2013,

Burgemeester en wethouders van Tholen, namens dezen, het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling G. Vos

Naar boven