Logo Borsele
Wijzigingsplan ‘Borsels Buiten, gedeelte Kruiningenpolderweg 4, 2013’, Borsele

Burgemeester en wethouders van Borsele maken, in het kader van artikel 3.9a, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening, het volgende bekend. Bij besluit van 19 februari 2013hebben zij het ontwerp wijzigingsplan “Borsels Buiten, gedeelte Kruiningenpolderweg 4, 2013” vastgesteld.

Inhoud wijzigingsplan

Het wijzigingsplan maakt het mogelijk om de voormalige agrarische bedrijfswoning als burgerwoning te bewonen.

Inzage

Vanaf 28 februari t/m 10 april 2013 ligt het vaststellingsbesluit samen met het wijzigingsplan ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan zijn daarnaast digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.borsele.nl.

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling van een wijzigingsplan kan een belanghebbende schriftelijk beroep instellen. Dit is mogelijk op grond van artikel 8.2, lid 1 sub c van de Wet ruimtelijke ordening. U kunt beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Voorlopige voorziening

Degene die beroep heeft ingesteld en een spoedeisend belang heeft, kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Inwerkingtreding wijzigingsplan

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Heinkenszand, 27 februari 2013

Naar boven