Logo Brummen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Centrum Brummen’, Brummen

Burgemeester en wethouders van Brummen hebben, gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), op 19 februari 2013 besloten het ontwerpbestemmingsplan “Centrum Brummen” (NL.IMRO.0213.BPCENTBR1200000-on01) voor zienswijzen ter inzage te leggen.

Het bestemmingsplan voorziet in de actualisering van de bestemmingsplannen van het centrum van Brummen. Met het ontwerpbestemmingsplan ‘Centrum Brummen’ is beoogd de verouderde bestemmingsplannen te actualiseren en op een adequate wijze de bestaande situatie vast te leggen. Daar waar mogelijk heeft een doorvertaling plaatsgevonden van de vastgestelde Structuurvisie centrum Brummen.

Het plangebied bestaat uit het centrum van de kern Brummen. Aan de noordzijde wordt het plangebied begrensd door de Schoolstraat. Aan de oostelijke zijde van het plangebied vormen verschillende woonpercelen en centrumfuncties die gelegen zijn aan de Zutphensestraat-Arnhemsestraat de oostelijke plangrens. De zuidelijke plangrens wordt globaal gevormd door woon-, centrum,- en gemengde functies die liggen aan de Ambachtstraat en de Gravenstraat. De Burgemeester de Wijslaan vormt de westelijke plangrens.

Inzagetermijn

Analoog

Het ontwerpbestemmingsplan, met bijbehorende stukken, liggen vanaf dinsdag 26 februari 2013 tot en

met maandag 8 april 2013 gedurende een termijn van zes weken, tijdens openingstijden, ter inzage bij de balie ‘Vergunningen’.

Digitaal

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.brummen.nl

(onder ‘plannen en projecten’) en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

De bronbestanden zijn ook via www.ruimtelijkeplannen.nl raadpleegbaar en beschikbaar. Voor een link naar deze bestanden kunt u terecht op de gemeentelijke website.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder zowel een mondelinge als bij voorkeur schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Brummen, Postbus 5, 6970 AA te Brummen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer A. Noordermeer of mevrouw M. Peters, beleidsadviseurs Ruimtelijke Ordening van de afdeling Ruimte, tel. (0575) 56 82 33 / (0575) 56 82 18 of per mail op: a.noordermeer@brummen.nl / m.peters@brummen.nl.

Naar boven