Logo Gennep
Ontwerpbestemmingsplan ‘Longstayparking, Rijksweg 4a Milsbeek’, Gennep

Ontwerpbestemmingsplan

De gemeente Gennep heeft een ontwerpbestemmingsplan opgesteld voor de realisatie van een longstayparking op het adres Rijksweg 4a te Milsbeek. Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan ‘Longstayparking, Rijksweg 4a Milsbeek’ ligt aan de achterzijde van het bestaande bedrijventerrein aan de Rijksweg in Milsbeek.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Longstayparking, Rijksweg 4a Milsbeek’ is een bestemmingsplan gericht op een nieuwe ontwikkeling, namelijk de realisatie van een longstayparking aansluitend aan de achterzijde van het bestaande bedrijf van de initiatiefnemer.

Inzage en zienswijzen

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Longstayparking, Rijksweg 4a Milsbeek’ met bijbehorende stukken ligt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van donderdag 28 februari 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Tijdens openingstijden bij het Omgevingsloket in het gemeentekantoor van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur). Voor inzage van het plan buiten openingstijden kan een afspraak gemaakt worden op telefoonnummer 0485-494141.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken raadpleegbaar en beschikbaar op de volgende wijzen:

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn digitaal beschikbaar op

http://ro-online.robeheer.nl/0907/

Gedurende de periode van terinzagelegging (tot en met woensdag 10 april 2013) kan eenieder een zienswijze indienen over het ontwerpbestemmingsplan. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan de gemeenteraad van Gennep, t.a.v. Burgemeester en Wethouders, Postbus 9003, 6590 HD Gennep, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Longstayparking, Rijksweg 4a Milsbeek’. Het is ook mogelijk om mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor kunt u een afspraak maken op telefoonnummer 0485-494141. Het is niet mogelijk om via elektronische weg (e-mail) een zienswijze in te dienen.

Kennisgeving sluiten exploitatieovereenkomst in het kader van het opstellen van een bestemmingsplan op het adres aan de Onderkant 5a te Milsbeek.

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 6.24, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeente Gennep en Emons Group Holding bv een overeenkomst over de grondexploitatie hebben gesloten met betrekking tot het perceel Onderkant 5a te Milsbeek, kadastraal bekend als gemeente Ottersum, sectie D, nr. 1682 (ged.) ter realisatie van een longstay parkeerplaats. Het betreft de achterzijde van het bestaande bedrijf aan de Rijksweg 4a te Milsbeek.

Naar boven