Logo Roosendaal
Ontwerpbestemmingsplan ‘Verbindingsweg Majoppeveld-Borchwerf II’, Roosendaal

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken bekend dat vanaf maandag 25 februari 2013, gedurende zes weken ter inzage ligt:

De afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft het raadsbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan ‘Borchwerf II veld B en verbindingsweg Majoppeveld- Borchwerf’ deels vernietigd. Concreet komt dit erop neer dat het gekozen tracé van de goederenlijn ter plaatse van de Gastelseweg en de gehele verbindingsweg geen planologische grondslag (meer) hebben. Dit bestemmingsplan heeft alleen betrekking op deze plandelen. Het plan repareert de door de Raad van State geconstateerde gebreken op het gebied van nut en noodzaak van zowel de goederenlijn als de verbindingsweg, de onderbouwing van de financiële uitvoerbaarheid en de uitgangspunten van het akoestisch onderzoek.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder tegen het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Roosendaal, Postbus 5000, 4700 KA te Roosendaal, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Verbindingsweg’-Majoppeveld-Borchwerf II’’, zaaknummer 666826. Mondelinge zienswijzen kunnen op maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur telefonisch naar voren worden gebracht. Het hiervoor aangewezen telefoonnummer in het Stadskantoor is: 0165 – 579 105.

Indien zienswijzen worden ingediend vindt op donderdag 11 april 2013 uur een hoorzitting plaats. Alle indieners van een zienswijze worden hiervoor uitgenodigd.

Het voornoemde ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij het Informatiecentrum in het Stadskantoor, bij de Openbare bibliotheek aan Markt 54 te Roosendaal.

Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is tevens te vinden op de website van de gemeente Roosendaal: www.roosendaal.nl alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Voor nadere informatie: afdeling ontwikkeling, team regelgeving, mevrouw Petra Loos, 0165-579105, email p.loos@roosendaal.nl of bij het informatiecentrum, tel. 0165 579 235.

Roosendaal, 22 februari 2013

Burgemeester en wethouders van Roosendaal, J.M.L. Niederer, burgemeester.

R.E.C.. Kleijnen, secretaris..

Naar boven