Logo Hilvarenbeek
Vaststelling wijzigingsplan ‘Vormverandering agrarisch bouwblok Tuldensedijk 7 Esbeek’, Hilvarenbeek

Burgemeester en wethouders van Hilvarenbeek maken bekend, dat zij op 29 januari 2013 met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening een wijziging hebben vastgesteld op het bestemmingsplan ‘Buitengebied’

Omschrijving plan

Het wijzigingsplan betreft een vormverandering van het bestaande bouwblok op het perceel kadastraal bekend gemeente Hilvarenbeek, sectie Q nummers 993 en 994, plaatselijk bekend als Tuldensedijk 7, 5085 NB Esbeek. De bestemming “agrarisch bouwblok” zal in het wijzigingsplan niet wijzigen. Deze blijft 1,4 hectare.

Beroep

Het wijzigingsbesluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van vrijdag 22 februari 2013 gedurende zes weken ter inzage, dus tot en met donderdag 5 april 2013. Het besluit kunt u bij de Centrale Balie van het gemeentehuis inzien en/of ter plaatse digitaal raadplegen. Het ontwerpbesluit kunt u ook downloaden op onze website www.hilvarenbeek.nl., bij bestemmingsplannen onder plannen en projecten.

Tijdens deze periode kunnen belanghebbenden tegen het besluit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Binnen de beroepstermijn kunnen zij die beroep hebben ingesteld een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de genoemde afdeling.

Hilvarenbeek, 21 februari 2013.

Naar boven