Logo Drechterland
Wijzigingsbesluit ‘De Gouw 97a, Hoogkarspel’, Drechterland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Drechterland hebben het bestemmingsplan “Drechterland Noord 2011”gewijzigd. De wijziging betreft het vergroten van het agrarische bebouwingsvak op gronden die behoren tot het perceel De Gouw 97A in Hoogkarspel voor het realiseren van een schuurkas.

Het ontwerpbesluit met bijbehorende tekening heeft vanaf donderdag 13 december 2012 gedurende zes weken ter inzage gelegen. Hierop zijn geen zienswijzen ontvangen.

Beroep

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de publicatie in beroep gaan. U kunt in beroep gaan door een brief te sturen naar de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA in ’s-Gravenhage. Vermeld in de brief:

  • 1. In ieder geval uw naam, adres, datum, een omschrijving van het besluit waartegen u in beroep gaat en de redenen van het beroep. Vergeet niet om uw handtekening te zetten. Voor in beroep gaan betaalt u een griffierecht.

  • 2. Ook wanneer u een zienswijze naar voren heeft kunnen brengen of bezwaar heeft kunnen maken, staat beroep open, tenzij u redelijkerwijs verweten kan worden dat u dit niet heeft gedaan.

  • 3. In beroep gaan tegen een besluit schorst de uitvoering van het besluit niet. Om dat te bereiken moet u ook een verzoek om voorlopige voorziening sturen naar de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven