Logo Korendijk
Ontwerpbestemmingsplan Kolbacherf Goudswaard, Korendijk

Burgemeester en wethouders van Korendijk maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van woensdag 20 februari 2013 gedurende zes weken voor een ieder het ontwerp-bestemmingsplan Kolbacherf Goudswaard ter inzage ligt. Het bestemmingsplan heeft als doel om 2 vrije sector woningen aan het Burgemeester Kolbacherf te Goudswaard juridisch mogelijk te maken.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan Kolbacherf Goudswaard als vervat in GML-bestand NL.IMRO.0588.BPGWA96ph0113-ON01, bestaande uit een toelichting met de daarbij behorende stukken, regels en een verbeelding (plankaart) ligt gedurende de periode van 20 februari 2013 tot en met 2 april 2013 gedurende openingtijden ter inzage in het gemeentehuis, Voorstraat 31 te Piershil. Het bestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Een link naar deze website en het plan is te vinden op de gemeentelijke website www.korendijk.nl onder de rubriek Visie en Beleid en de subrubriek Bestemmingsplannen in procedure.

Indienen van zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Korendijk, Postbus 3708, 3265 ZG Piershil, onder vermelding van zienswijze ontwerpbestemmingsplan Kolbacherf Goudswaard. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw N. van Prooijen-Pille van de afdeling Dienstverlening. Zij is aanwezig op maandag, dinsdagochtend en vrijdagochtend, bereikbaar via telefoonnummer 0186-697777.

Het indienen van zienswijzen per e-mail is niet mogelijk.

Piershil, 15 februari 2013

Naar boven