Logo Neder-Betuwe
Vastgesteld wijzigingsplan ‘Zorghuis Tielsestraat 112 Kesteren’, Neder-Betuwe

(artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening).

Van 14 februari t/m 27 maart 2013 ligt voor een ieder ter inzage:

  • het wijzigingsplan “Zorghuis Tielsestraat 112 Kesteren”.

Dit wijzigingsplan maakt het mogelijk om in de woning aan de Tielsestraat 112 kinderen op te vangen met een zorgindicatie. Die zorg wordt verleend heeft een bedrijfsmatig karakter en vindt plaats onder de vlag van de vennootschap onder firma ‘Driestroomhuis’.

Inzageplaatsen:

Omdat tegen het ontwerp wijzigingsplan geen zienswijzen zijn ingediend, kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging alleen belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze tegen het ontwerp wijzigingsplan bij burgemeester en wethouders in te dienen, beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan.

Beroep

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Aan zowel het instellen van beroep als het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden..

Inwerkingtreding

Het vastgestelde wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Dan wordt de werking van het betreffende besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven